Prima întâlnire a bloggerilor de travel din vestul ţării

intrunire blogosfera04

De la stânga la dreapta: Iulian Sîrbu, Adriana Ritt, Georgiana Budur, Simona Gollent, Mario Csipai, George Damian şi Florin Gabor.

Marţi seara, 26 februarie la Timişoara în cafeneaua Sevastia’s Book a avut loc loc prima întâlnire a bloggerilor de travel din vestul ţării (Timişoara şi Arad). Chiar dacă a fost o seară ploioasă noi ne-a simţit foarte bine, am schimbat cărţi de vizită, opinii şi bineînţeles poveşti de prin călătorii. A fost foarte fain… cum se spune pe la noi. Am discutat despre blogosfera de travel în general, despre viitorul ei, despre o aşa zisă prăpastie între bloggeri din Bucureşti şi cei din provincie, „intrusul” dar şi iniţiatorul acestui proiect şi al acestei întâlniri, bucureşteanul Iulian Sîrbu fiind prins oarecum la mijloc. Mulţumim Iulian pentru această iniţiativă.

Sperăm ca în viitor să mai organizăm astfel de întâlniri, chiar dacă o reuniune la nivel naţional este destul de greu de organizat, măcar întruniri la nivel regional să facem mai des. În ceea ce priveşte zona de vest primul pas a fost făcut şi îi aşteptăm alături şi pe ceilalţi bloggeri din zona şi nu numai.

Au fost prezenţi la întâlnire 7 bloggeri reprezentând 6 bloguri şi anume:

intrunire blogosfera01Iulian Sîrbu (Trans-ferro) şi Adriana Ritt (Traveling Hawk).

intrunire blogosfera03Georgiana Budur (Vacanţa reuşită), Simona Gollent (Cu bagajul la uşă) şi Mario Csipai (My Travel Level).

intrunire blogosfera02George Damian şi Florin Gabor (Ghiduri turistice).

Share

Comments

comments

12 Comments

Filed under Arad, Evenimente, Timiş

12 Responses to Prima întâlnire a bloggerilor de travel din vestul ţării

 1. Mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc! Sper sa fie doar inceputul 🙂

 2. Si eu sper la fel !
  M-am simtit minunat cu voi aseara , in ciuda vremii mohorate de afara. Nici nu am simtit cum a zburat timpul . Am multe lucruri de invatat de la voi, pentru ca blogul meu este cel mai ”tanar” , inca nu a implinit mici macar o luna!
  Sunteti atat de simpatici ….. la plecare sa stiti ca mi-a venit chiar sa va pup:)

 3. Pingback: Opinii incomode // Lucian Erwin Bureriu

 4. Bravo, Mario! Ai redat frumos intalnirea noastra si ai “asezonat-o” cu poze, pe care le astept si eu:) Sper ca intalnirea sa fi fost de bun augur si sa ne dea un imbold in activitatea noastra, a fiecaruia separat dar si impreuna!

 5. Buna dispoziţie ne-a însoţit pe parcusul întregii întâlniri de parcă eram prieteni de o veşnicie. Am petrecut o seară minunată alături de Mario, George, Florin, Iulian, Adriana şi Georgiana.
  Mulţumiri lui Iulian că ne-a scos din case, iar acum, primul pas fiind făcut, depinde de noi să ne mobilizăm pe viitor.
  Mersi Iulian că ai scris despre întâlnirea noastră.

 6. Foarte fain si in sfarsit am vazut-o pe Adriiiana :). Poate daca ajung in zona dau de stire, desi e cam greu :). Dar va multumesc pentru articol, caci asa am ocazia sa citesc noi bloguri ;).

 7. Dragilor,

  Eu voi ajunge prin Banat peste o saptamana de azi, iar intr-una din zile vreau sa fiu in Timisoara. Ce ziceti daca am reedita aventura aceasta? 🙂

 8. Pingback: Prima întâlnire a blogosferei de turism, filiala de Vest | Trans – Ferro

 9. Poate ne unim fortele. Portalul nostru despre judetul Alba http://www.antrecalba.ro are si un blog atasat blog.antrecalba.ro !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *